Светски новини от седмицата

Боби Турбото събира антураж от приятели на бара си в Обзор

Боби Турбото превърна бара си в Обзор „Антураж” в една от най-горещите парти точки по родното Черноморие. Южният плаж в Обзор се превърна в особено популярно място за родните музикални звезди.

Утре вечер, 7 август, посетителите на бара ще имат уникалния шанс да видят на една сцена трима от най-любимите български изпълнители във формат, специално подготвен за гостуването им в „Антураж”. Живко Петров, Любо Киров и Орлин Павлов ще се качат заедно на сцената, за да направят поредното запомнящо се парти в заведението.

Само 3 дни по-късно, на 10 август, към антуража от приятели на Боби ще се присъедини и група Мастило.

На 17 август на сцената на „Антураж” ще се изяви и Дичо, а на 25 август за парти се готвят и Ъпсурт.

Купонът обещава да е страхотен и ако имате възможност, съветваме ви да не го изпускате.

Ричи Самбора влиза в клиника

Според информация от сайта Radar Online китаристът на Бон Джоуви ще постъпва в клиника, за да лекува преумора и алкохолна зависимост. Рокерът и бандата му продължават с доста успешно турне, и дори има допълнителни дати за Щатите и Европа. Неназован източник на сайта казва, че „Ричи напоследък е започнал да пие твърде много и иска да си върне живота“.

През 2007 г. Ричи Самбора е прекарал един месец в друга клиника точно след развода си с актрисата Хедър Локлиър и смъртта на баща му Адам.

Ако информацията се окаже вярна силно се надяваме до 11 юли китаристът да се възстанови, понеже тогава е концертът на групата в Букурещ, а по-близо не се знае дали ще ги видим и чуем.